Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken volgens de regels van de kunst

Bent u op zoek naar een vakman voor uw elektriciteitswerken in Oost- of West-Vlaanderen? Reken dan op Brutyn Technics voor een uitstekende service van A tot Z.

Ik zorg samen met mijn team voor een professionele aanpak bij de renovatie of uitbreiding van uw elektrische installatie en maak deze volledig keuringsklaar. Ook voor de aanleg van alle elektriciteit in een nieuwbouwproject kunt u bij mij terecht.

Mijn troeven zijn:

  • Gediplomeerde elektricien met jarenlange ervaring
  • Gebruik van kwalitatieve merken zoals Niko, Wago, Hager, Helia en Legrand.
  • Altijd beschikbaar voor extra tips en advies van bij het uittekenen van het elektriciteitsplan tot na de werken.

Uw partner in elektriciteit

Heeft u een stopcontact dat niet meer werkt of een schakelaar die plots dienst weigert? Is uw zekering gesprongen en vindt u de oorzaak niet? Ik kom graag bij u langs om dergelijke kleine euvels aan te pakken.

Ook voor renovatie- en nieuwbouwprojecten ben ik de man op de juiste plaats wanneer het gaat om de correcte aanleg van uw elektriciteitsinstallatie. Van het uittekenen van een volledig elektriciteitsplan (al dan niet in samenwerking met de architect en/of hoofdaannemer) tot het plaatsen en volledig op maat instellen van uw domotica, ik regel alles tot in de puntjes geheel volgens uw wensen.

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor de begeleiding van de aanleg van de bekabeling en contactdozen. Ik ben niet enkele uw elektricien, maar ook uw partner in elektriciteitswerken.

Uw elektriciteit keuringsklaar

Wanneer u uw elektriciteit vernieuwt of uitbreidt dient u deze steeds opnieuw te laten keuren. Het keuringsattest is dan 25 jaar geldig.

Ook bij de verkoop van uw woning heeft u een geldig keuringsattest nodig.

U kunt hiervoor steeds bij mij terecht. Ik werk samen met een erkend keuringsorganisme en breng zowel de formulieren als de elektrische schema’s in orde volledig volgens de voorschriften van het AREI.

Liet u uw installatie reeds keuren, maar werd deze afgekeurd, dan help ik u graag bij het herbekijken en oplossen van de aangeduide problemen zodat uw installatie de herkeuring zonder problemen doorkomt.

Heeft u hierover nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met me op te nemen!

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.