Sanitair

Totaalinstallaties sanitair

Om ons aanbod compleet te maken, verzorgen we sinds enkele jaren ook al uw sanitaire installaties. Van het verhelpen van een lekkende kraan tot het installeren van een nieuwe badkamer. Brutyn Technics is uw partner voor al uw kleine en grote sanitaire werken. Onder ons aanbod valt onder andere:

  • Het installeren en aansluiten van warmwaterboilers.
  • De koppeling van boilers aan zonnepanelen en warmtepompen.
  • Het leggen van de sanitaire leidingen.
  • De volledige plaatsing of verbouwing van uw badkamer en/of toiletruimte.

Uw badkamer, uw zenmoment

Vroeger bestond een badkamer uit een bad of douche met een eenvoudig toilet en lavabo, maar tegenwoordig hechten mensen steeds meer belang aan extra comfort. Voor velen is hun dagelijks ochtendritueel of het nemen van een bad een ultiem verwenmomentje voor zichzelf, even weg van de dagdagelijkse drukte.

Ik kom graag bij u langs om samen met u uw droombadkamer uit te tekenen en een zorgvuldige planning en gedetailleerde offerte op te maken.

Of u nu uw bestaande badkamer wil verbouwen, een extra toiletruimte wil laten installeren of enkele kleine aanpassingen wil doen, alles is mogelijk. Ook bij nieuwbouwwoningen kunt u rekenen op onze professionaliteit bij de totaalinstallatie van uw sanitair.

De boiler, bron van warm water

De meeste boilers werkten vroeger zuiver op elektriciteit. In deze tijden is dit echter een erg dure optie geworden en bovendien niet erg duurzaam.
Ook een gasboiler was vroeger één van de standaard keuzes.

Tegenwoordig is het echter beter (ook voor de EPC-waarde van uw woning!) om meteen voor een een warmtepomp- of zonneboiler te kiezen. Deze optie is qua aanschaf een stuk duurder, maar op termijn zal het u heel wat kosten besparen.

Afhankelijk van het type warmtepomp, verbruik je tot viermaal minder elektriciteit dan met een elektrische boiler. Met een zonneboiler is je elektriciteitsverbruik iets groter, maar je bespaart toch nog gemiddeld 60% dankzij het gebruik van zonne-energie.

Wil je graag de verschillende opties samen overleggen? Neem dan gerust contact met me op en dan kom ik graag even bij je langs.

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.