Verlichting

Verlichting

 

De tijd dat u gewoon een gloeilamp ging kopen, is voorgoed voorbij.

Vandaag zijn de keuzes voor verlichting oneindig: warm of koud licht, hoeveelheid licht, hoe breed moet de straal gaan en welke lamp past het beste bij uw interieur.

Wie had ooit gedacht dat er zoveel te  vertellen zou zijn over verlichting?

 

Verlichtingsprojecten

 

Een passende verlichting en de juiste armaturen doen uw binnenhuisafwerking helemaal tot zijn recht komen. Ook buitenshuis kan u een heel aangename sfeer creƫren met de nodige verlichting. Brutyn Technics komt graag bij u langs om een lichtstudie op te maken in lijn met uw visie en wensen. Natuurlijk moet het gekozen licht in de eerste plaats functioneel zijn. Zo is een goede verlichting in de keuken of bureau cruciaal en onmisbaar. Daarnaast wilt u dat verlichting in uw woonkamer, badkamer of slaapkamer voor meer sfeer zorgen. Daarom laat u zich best goed informeren over de verschillende mogelijkheden bij een firma met kennis van zaken. En die hebben wij ontegensprekelijk in huis.

 

Met verlichting kan u de dag van vandaag heel erg ver gaan. Het zorgt ervoor dat de afwerking van uw volledig interieur de sfeer mee kan bepalen. De keuze van materialen bepaalt evenzeer hoe u een accentuering kan aanbrengen. Brutyn Technics brengt graag uw wensen in kaart! Hier bent u aan het juiste adres voor alle elektriciteitswerken, inclusief het plaatsen van alle nodige lichtpunten, schakelaars en armaturen. Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien en wordt op een professionele manier uitgewerkt.

 

Tuinverlichting


Met de juiste tuinverlichting kunt u de tuin een extra uitstraling geven. Bovendien is buitenverlichting ook erg praktisch in het donker en door het gebruik hiervan wordt ook de veiligheid rondom uw woning vergroot.


Offerte en contact


Heeft u vragen over onze diensten? Wenst u meer inlichtingen te verkrijgen over het plaatsen van verlichting? Had u graag een offerte op maat verkregen?

Neem dan snel contact op met Brutyn Technics en geef u project uit handen.